keskiviikko 28. toukokuuta 2014

ipad vinkkejä osa 9. Keynote

Seuraava erittäin hyvä Apple:n oma sovellus on Keynote. Keynote:n saa sekä pöytäkoneelle (Mac) ja tabletteihin. Sitä ei voi ladata Windows-koneelle. Tällä ohjelmalla saa tehtyä erittäin tyylikkäitä esityksiä. Käytettävissäsi on valtava kasa erilaisia taustoja, teemoja ja tehosteita. Tähän ohjelmaan voi lisätä helposti kuvia ja videoita. Moni tableteilla aloitteleva opettaja kokee monen sovelluksen käyttämisen hankalaksi, mutta tämä sovellus on OIKEASTI helppo ja tämän käytön oppii todella nopeasti. Perusesitysten tekoon ei kovin erikoisia teitoja todellakaan vaadita. Kaikki tapahtuu padeilla vain napauttamalla ja ohjeet oat selkeät.

Suosittelen kokeilemaan! Oppilaat ovat tällä tehneet musiikkivideoita ja itse olen tehnyt useita esityksiä omia oppiaineitani varten. Tämä sovellus on yhteensopiva Powerpointin kanssa, kunhan muistaa tallentaa esityksensä ppt-muotoon. Täytyy myöntää, että Apple on tässä sovelluksessa onnistunut helposti lyömään muut vastaavat esitysten tekijät!

Yritän jossain vaiheessa laittaa tänne jonkun oppilaan tuotoksen, kunhan ensin etsin sopivia, jotka eivät loukkaa tekijänoikeuksia.





Oppilaiden töitä. Toimii Keynotessa hyvin, muuten vähän kehnosti. Idea kuitenkin tässä. Musiikki jostain syystä kuuluu vain Keynotella.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti