tiistai 30. syyskuuta 2014

Ipad vinkkejä osa 21 Bitstrips

Esittelen loistavan sarjakuvasovelluksen, jota voi käyttää puhelimella (Android, iphone) tai Ipad:lla tai Tietokoneella (Facebook-tunnuksilla). Sovelluksen nimi on Bitstrips. Tällä voi tehdä itsellesi oman hahmon tai hahmoja ja käyttää nittä sarjakuvassasi. Voit valita sarjakuvaasi niin monta ruutua kuin haluat.

Pikaiset ohjeet sarakuvan tekoon:
1) Valitse Create comic, kun olet ladannut sovelluksen tabletillesi tai puhelimeesi tai kirjatunut omalle koneellesi Facebook-tunnuksillasi.
2) Valitse sopiva määrä ruuttuja sarjakuvaasi
3) Sen jälkeen valitse Art library ja siellä on kasa erilaisia hahmoja erilaisiin teemoihin. Hahmo lisätään sarjakuvaan raahamalla.
4) Art library valikossa on osio scenes, josta voit valita sarjakuvaruutuusi taustan. Tutustu taustamalleihin ja testaile.
5) Art library valikosta löydät myös erilaisia muotoja, efektejä, huonekaluja yms. joita voit lisätä sarjakuvaruutuusi raahamalla. Esineitä voi myös käännellä haluamaansa suuntaan.
6) Voit myös muuttaa hahmosi vaatteita sellaisiksi kuin haluat.
7) Text Bubles osiosta voit lisätä erilaisia puhekupolia, ajatuslaatikoita yms. ja niihin tekstiä. Ä ja Ö kirjaiet eivät valitettvasti aina tule näkyviin. Ainakaan tulostettaessa.
8) Kun lisäät hahmon ruutuun voit laittaa hahmon istumaan, kävelemään, juoksemaan, sivuttain, nauramaan, itkemään ja tekemään aivan mitä vain.

Huom! Bitstrips toimii myös Windows-koneella , mutta tehdäksesi sarjakuvan sinulla täytyy olla Facebook-tunnukset. Ainakin jos et tee heti sarjakuvaa valmiiksi ja haluat välillä tallentaa sen.


Tämä on aivan loistava sovellus ja toimintoja on todella useita, suosittelen!!!!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti