maanantai 29. syyskuuta 2014

Windows vinkki osa 1. Paddlet

Nyt alan lisätä pikku hiljaa tänne myös Windows-vinkkejä pienen hiljaiselon jälkeen :)

Paddlet on loistava yhteistoiminnallinen viestiseinä, jota opettaja voi sitten muokata mieleisekseen. Seinään voi lisätä kuvia, dokumentteja ja tekstiä. Mielestäni erittäin toimiva yhteistoiminnallinen alusta sekä Windows-järjestelmälle että ipad:lle. Kannattaa kokeilla molempia, mikäli mahdollista. Oppilaiden on tietysti hellpoa vastata padeilla viestiseinälle. 

Aloittaaksesi Paddletin käytön sinun täytyy kirjautua sisään Facebook tai Google-tunnuksillasi (gmail-osoite).
Tämän jälkeen voi kirjoittaa seinälle vaikkapa kasan kysymyksiä, joihin oppilaat vastaavat. Tekstin lisääminen tapahtuu tuplaklikkauksella. Ärimmäisen yksinkertaista. Kuvan voit tuoda kamerasta tai liittää koneelta. Lisäksi voit lisätä seinälle valmiita linkkejä. Vain mielikuvitus on rajana. 

Opettaja itse voi sitten järjestellä raahamalla oppilaiden kommentit haluaamaansa paikkaan tai poistaa ne kokonaan. Opettaja voi laittaa lopullisen työn Goolgle + -palveluun, Twitteriin, Facebookkiin, Pinterestiin tai mihin vain haluamaansa paikkaan. Oppilaiden vastaukset voi myös tyhjentää ja käyttää samaa pohjaa yhä uudelleen. Pohja tallentuu automaattisesti tilillesi ja voit palata siihen koska tahansa.

Tässä yksi malli mitä Paddletilla voi saada aikaiseksi.





MIELESTÄNI TÄMÄ ON YKSI YKSINKERTAISIMMISTA YHTEISTOIMINNALLISISTA TYÖTAVOISTA JA SOVELLUKSISTA! TÄMÄN KÄYTÖN OPPII KUKA TAHANSA (sekin opettaja, joka väittää olevansa surkea koneien kanssa :) )

Tässä hätäisesti kyhäämäni Paddlet, johon meni viisi minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti